KOKEMUKSIA

CR on avannut minulle maailman, jossa saan luonnontieteellisesti vakuuttavia, perusteltuja ja todenperäisiä vastauksia kaipaamiini ratsastuksellisiin miten- ja miksi- kysymyksiini. Ymmärrystä ja oppimista palvelevat vastaukset yhdistettynä kaksi vuotta jatkuneeseen säännölliseen, viikoittaiseen valmennukseen tarkan, oivaltavan ja pedagogisesti taitavan Eerikan ohjaamana ovat tuoneet tulosta. Eerikan valmennus on saanut meistä harrasteratsukkona esiin kahdessa vuodessa HeB-HeA:sta VaB tasolle nousseen kaksikon. Tämä on mahdollista siksi, että Eerikan valmentamana minulle on kehittynyt ratsastajana kyky hallita kehoani aiempaa paremmin. Ratsastukseni tuottaa biomekaanisesti edullisempaa liikettä sekä itselleni, että hevoselleni. Hevoseni ei ole ratsastettavuudeltaan kovin helppo, mutta tähän CR ja Eerikan valmennus ovat olleet oiva apu. Hevoseni antaa parhaan palautteen ja se on osoittanut pitävänsä sekä CR-menetelmästä ja Eerikan tavasta opettaa meitä liikkumaan yhdessä. Siinä on palaute, jonka painoarvoa ei voi ohittaa.

Anne Lukkarinen
Aikuiseen ikään ennättänyt ratsastusharrastaja

CR on auttanut minua kaksosten syntymää ennen ja eritoten jälkeen löytämään lihakset ja tasapainon isoliikkeisen kouluhevosen kanssa. Oivalluksia, ryhtiä ja tasapainoa.

Eerikan “supersilmä” näkee oppilaiden pienimmätkin korjattavat asia ja muutos muutokselta ja mielikuva mielikuvalta kohti tasapainosta istuntaa ja vaikutusta! Voin lämpimästi yli 20 v yhteistyöllä suositella Eerikaa!

Tiina Dahlgren
kilparatsastaja ja talliyrittäjä

Eerika on erittäin taitava pedagogi, joka näkee nopeasti, mistä esimerkiksi ratsastajan istunnan virheet pohjimmiltaan johtuvat ja miten niitä kannattaa lähteä korjaamaan.

Pidän kovasti hänen keskustelevasta opetustyylistään ja siitä, että hän myös perustelee opetettavat asiat ymmärrettävästi. Arvostan Eerikan nöyryyttä ja loputonta kiinnostusta oppia lisää hevosista – myös islanninhevosista – ja ratsastuksen eri lajeista. Suosittelen lämpimästi hänen valmennuksiaan!

Elina Lahtinen
islanninhevosharrastaja

Halusin jo lopettaa koko ratsastusharrastuksen, kun en edistynyt lainkaan, vaikka harjoittelin ahkerasti ja kävin tunneilla. Eerikan CR-kurssilla innostukseni syttyi uudestaan. Ymmärsin, miksi harjoitusravi oli pomppivaa, laukka ei noussut tai hevonen puski lapa edellä – ja ennen kaikkea opin, miten näitä voi itse korjata.

Rohkaistuin sitten ostamaan 4-vuotiaan puoliveritamman. Eerikan avulla pääsin alkuun ja koulutin siitä ihan asiallisen ratsuhevosen itselleni.

Pirjo Leirimaa
hevosharrastaja, 58 v

Aloitin ratsastuksen 32-vuotiaana CR-tunneilla, joten minun ei tarvinnut opetella ensin virheitä, joita sitten korjata.

Eerikalla on erinomainen kyky nähdä ratsukko kokonaisuutena ja opastaa tehokkaasti ongelmien kanssa: Eerika ottaa kunkin oppilaan erikseen huomioon. Arvostan Eerikan käytännönläheistä tapaa opettaa ratsastusta ja hevostaitoja yleisemminkin. Olen saanut oppia myös hevosella ajosta, ajolle opettamisesta ja paljosta muusta.

Jarimatti Valkonen
setäratsastaja